FLAMBOYANT

Vera Stolte (1979) is een flamboyante Nederlandse kunstenares. Haar schilderijen zijn echte statement pieces. Ze maakt portretten in bijzondere kleurcombinaties en heeft een voorliefde om op extra grote doeken te werken.
Vera is een eigenzinnige artieste, wiens passie voor kunst verder gaat dan het canvas. Ze heeft een goed gevoel voor interieurontwerp en styling, met een scherp oog voor kleur. Kleur speelt een cruciale rol in haar esthetische visie. 

 80’S INVLOEDEN

Neonkleuren, grafische vormen en grote opvallende sieraden vormen de onbewuste inspiratiebron voor Vera's werk, dat duidelijk een knipoog geeft naar de jaren '80 en '90.

K L E U R

Vera gelooft stellig dat de juiste kleurencombinatie een krachtige impact kan hebben op hoe een ruimte aanvoelt en functioneert. Vera begrijpt als geen ander dat kleuren de emoties en gemoedstoestand van mensen kunnen beïnvloeden. 
Ze heeft een scherp oog voor detail en weet hoe kleuren kunnen worden gebruikt om de gewenste sfeer en functionaliteit te bereiken. Of het nu gaat om een huis, een kantoor, een galerij of een andere ruimte.
Kiest u voor een werk van Vera, dan toont dit uw affiniteit voor gedurfde, energieke kunst en een liefde voor uniek, expressief werk.F O L L O W